AFP
Volledig scherm
© AFP

Whoopi Goldberg geschorst na controversiële opmerkingen over Holocaust

CelebritiesDe Amerikaanse zender ABC News heeft actrice Whoopi Goldberg (66) voor veertien dagen geschorst voor haar omstreden uitspraken over de Holocaust. “Hoewel Whoopi sorry heeft gezegd, heb ik haar gevraagd om tijd te nemen om na te denken over de dingen die ze heeft gezegd”, laat de voorzitter van ABC News weten. Goldberg zal twee weken niet te zien zijn in ‘The View’, de talkshow waarvan ze medepresentatrice is.

9 reacties

  • Cathy van den Kieboom

    2 jaar geleden
    Die Amerikanen zijn echt loco, ze heeft niets verkeerds gezegd. Ik vind het zelfs een goede omschrijving van wat er gebeurd is in WWII
  • Noel Laperre

    2 jaar geleden
    Zuiver op de korrel zegt zij hier niets verkeerd. Tegenwoordig buitelen bepaalde media en figuren over elkaar heen als het aan komt op excelleren in politieke correctheid. De balans slaat stilaan verkeerd door inzake me-too, LGTBQX+, zionisme etc. Als je niet militant toejuicht dan ben je al subjecto suspecto.
  • leen hanssens

    2 jaar geleden
    Ze heeft zeker gelijk.
  • Karel van Velzeke

    2 jaar geleden
    Blijkbaar begrijpen ze niet wat ze echt wil zeggen,ik vind dat ze gelijk heeft ,maar ja als je beroemd bent is er altijd wel iemand die zoekt en vindt .Degene die dan het meeste lawaai maakt wordt gehoord .
  • Léon-Bernard Giot

    2 jaar geleden
    Definitie van de Europese Commissie tegen racisme en intolerantie : Racisme = het geloof dat een kenmerk zoals zogenaamd “ras”, kleur, taal, religie, nationaliteit of nationale of etnische origine verantwoording biedt voor : Minachting voor een persoon of een groep personen, de notie van superioriteit van een persoon of een groep personen . . . Blijkbaar hebben velen de moed niet gevonden om dit eerst even op te zoeken . . .