Guga Baul ontmaskert sluikstorter in ‘De Vuilste Jobs VIPS’

TVGuga Baul (35) is voor ‘De Vuilste Jobs VIPS’ mee op pad met de Oostendse sluikstortbrigade. Om te achterhalen wiens afval het is, wordt elke zak grondig doorzocht. En met succes.

6 reacties

  • Mario Adams

    2 jaar geleden
    Zelfs als je geen sluikstorter bent is het verstanding nooit iets met persoonlijke gegevens in je vuilniszak of bij het papier te stoppen. Bij mij gaan persoonlijke gegevens in de papierversnipperaar en wordt dan over verschillende vuilniszakken gespreid.
  • Claude Broucker-Briké

    2 jaar geleden
    Echt niets beter te doen? Wel met belastinggeld gesubsidieerd!
  • Marc Bogaert

    2 jaar geleden
    Dianne, vooraleer er iemand (gemeente of stadsdiensten) sluikstort opruimt, is de politie al een geweest om pv op te stellen, adressen of namen die bij het sluikstort gevonden worden, worden nadien bij de politie afgeleverd
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    Goed zo al is het maar een druppel op een hete plaat en Dianne die gaat zeker een ferm boete krijgen want alles is gefilmd
  • Dirk Van der Weeën

    2 jaar geleden
    Daar ben ik nog zo zeker niet van Dianne,als wij bij ons in het natuurgebied sluikstort vinden doen wij de zakken ook open en zoeken we naar aanwijzingen van wie dit komt. En wees gerust dat als we een adres vinden dat dit gevolgen heeft en de vervuiler een gasboete krijgt. (250 euro) dus zou ik maar opletten als je iets gaat weggooien.