Adele
Volledig scherm
Adele © RV

Adele riskeert enorme verliezen door afzeggen Las Vegas shows en ook haar fans kunnen er niet meer mee lachen

MuziekHet zit niet mee voor Adele (33). Vorige week annuleerde de zangeres een reeks prestigieuze concerten in Las Vegas. Het prijskaartje voor de optredens was al niet min, maar als Adele haar concerten niet inhaalt riskeert de zangeres een verlies van 130 miljoen euro te draaien. Ook haar fans, die eerst nog achter de zangeres stonden, uiten nu massaal hun ongenoegen op Twitter. 

5 reacties

  • Marc Sierens

    2 jaar geleden
    Grootheidswaanzin zoals vele anderen dat geeft ze
  • Jonathan Dekeyser

    2 jaar geleden
    De builen met de blutsen zeker. Ze zal er alvast geen boterham minder om eten.
  • Matk Hendriksen

    2 jaar geleden
    Caesars Palace komt de kosten die zij maken, door de tickets terug te betalen, wel even halen bij mevrouw Adele. Er is namelijk wel een contract waar men om letterlijk technische redenen onderuit probeert te komen. Vergeet de imagoschade voor beide niet, die is ook enorm.
  • Ivan Vergauwen

    2 jaar geleden
    Laat men duidelijk zijn, Adèle is een hele goeie zangeres met mooie muziek en teksten. Jammer dat ze het showbizz virus heeft opgelopen. Heeft geen besef meer van realiteitszin , speelt een te grote diva en wisselt van partner zoals men van broek verwisseld. Wat haar sympathie en spontaniteit aantast.
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    Zou ze daardoor nu echt in de armoede terechtkomen ? Als ik ooit tijd heb zal ik er misschien eens over denken om eventueel een beetje medelijden met haar te hebben .