Verdacht overlijden in centrum Roeselare: lichaam 38-jarige man onderaan trap gevonden, buurman opgepakt voor verhoor

 ©  Stefaan Beel

Politie en parket hebben woensdagochtend een onderzoek geopend naar een verdacht overlijden in de Karnemelkstraat, in het centrum van Roeselare. Daar werd omstreeks 4.30 uur onderaan de trap van een appartementsgebouw het levenloze lichaam van de 38-jarige K. V. aangetroffen. Er werd een buurman opgepakt voor verhoor.

Bert Feys

De Karnemelkstraat in Roeselare werd woensdagochtend urenlang afgesloten, nadat daar vroeg in de ochtend onderaan de trap van een appartementsgebouw het lichaam van een man gevonden werd. Bewoners van het gebouw werden gewekt toen ze beneden, ter hoogte van het rokerslokaal in het gebouw, een bonk hoorden.Enkele bewoners gingen een kijkje nemen en troffen er het levenloze lichaam van K. V. aan, een 38-jarige man die in het appartementsgebouw woont. De hulpdiensten, waaronder een MUG-team, snelden nog ter plaatse. Alle hulp kwam echter te laat: de man overleed ter plaatse.

Wat er precies gebeurd is, is momenteel nog onduidelijk. Het parket van Kortrijk gaat uit van een verdacht overlijden, en startte een onderzoek. Woensdagmiddag een man opgepakt voor verhoor. Het gaat om iemand die in hetzelfde gebouw woont. De straat werd woensdagochtend urenlang volledig afgesloten. Er werd een onderzoeksrechter en wetsgeneesheer aangesteld. Ook het labo is er ter plaatse. Woensdagnamiddag wordt ook nog een inwendige lijkschouwing uitgevoerd op het lichaam van het slachtoffer.

De straat is al de hele morgen afgesloten.  ©  sbr

Het labo kwam ter plaatse om de omstandigheden van het overlijden te onderzoeken.  ©  sbr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen