Remco Evenepoel is meteen op de afspraak in Valencia.
Volledig scherm
Remco Evenepoel is meteen op de afspraak in Valencia. © Photo News

Remco Evenepoel wint meteen zijn seizoensopener in Valencia: “Wist dat ik moest aanvallen op lastigste punt van de klim”

WielrennenRemco Evenepoel is met weerklank aan zijn wielerseizoen begonnen. Onze landgenoot won zijn eerste koers van het jaar: de openingsrit in de Ronde van Valencia met aankomst in Torralba del Pinar. Evenepoel sprong weg op de slotklim en hield vol tot aan de meet. Hij is meteen ook de eerste leider in het klassement. “Alles ging perfect”, reageerde hij achteraf.

27 reacties

  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Knap gereden!
  • Geert Van Daele

    2 jaar geleden
    Proficiat, van deze topper gaan we nog jaren genieten !!
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Knap gedaan maar eerst even afwachten hoe het in de tireno zal gaan om conclusies te trekken, tegen dan zou iedereen iets of wat in vorm moeten zijn. Als hij zegt nu al op zijn beste niveau te zijn heeft hij toch iets mis gedaan in zijn voorbereiding, wat valt er deze tijd eigenlijk te rapen? Niemand kan zijn beste niveau maanden aan een stuk volhouden.
  • freddy de keyzer

    2 jaar geleden
    Dit is een absoluut toptalent. Jammer genoeg gedwarsboomd door een zeer zware val. We moeten hem, samen met Wout, koesteren. Wie deze jongen afbreekt kent ofwel niets van koers, of is ter kwader trouw ! Hij komt er wel, hopelijk zonder nog verdere tegenslagen.
  • Eric Urkens

    2 jaar geleden
    Praten de benen. Top van Remco. Houden zo.