Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAA Gent GNT
0
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • Charles De Ketelaere Goal 56'

Met dank aan het doelhout, Mignolet en De Ketelaere: tienkoppig Club wint veldslag in Gent en zet eerste stap richting bekerfinale

Croky CupClub Brugge heeft een eerste stap gezet richting de finale van de Croky Cup. In de heenmatch van de halve finale won blauw-zwart op bezoek bij AA Gent met 0-1. Terwijl de Buffalo’s een resem kansen misten - zelfs vanop de stip - had Club genoeg aan één kans voor Charles De Ketelaere. 

100 reacties

  • Patrick Braekeveldt

    2 jaar geleden
    De beker is binnen voor Club ,Gent krijgt in Brugge een pandoering van jewelste !
  • Davy De Pauw

    2 jaar geleden
    1 ding is zeker... Fc Brugge wint de beker
  • Wilfried Verhulst

    2 jaar geleden
    @Eddy Jans en een andere doelman doet dit niet ? Zoals drie keer de bal aan iemand anders te geven om een inworp te doen en dan telkens ook nog wat korter gaan staan . Verder liggen ze meer tegen de grond dan dat ze lopen . Voetbal noemen ze dat ?
  • Nicolas Van Hoecke

    2 jaar geleden
    Eric, met 11 waren ze ook slecht. Eigenlijk het soort voetbal dat ze altijd al hebben gespeeld behalve de laatste 3 jaar waat het beter was. Misschien daarom dat je ze goed vond, uit gewoonte.
  • Eddy Van Der Sijpt

    2 jaar geleden
    Men moet inderdaad scoren om te winnen en dat heeft club gedaan. Maar ik denk dat zelfs de fanatiekste club supporter moet toegeven dat ze vernederd zijn door Gent op voetbal gebied