Robin Thicke, Jenny McCarthy Wahlberg, Ken Jeong en Nicole Scherzinger in 'The Masked Singer'
Volledig scherm
Robin Thicke, Jenny McCarthy Wahlberg, Ken Jeong en Nicole Scherzinger in 'The Masked Singer' © FOX

Juryleden ‘The Masked Singer USA' stappen op wanneer Rudy Giuliani uit pak komt

TV‘The Masked Singer’ mag in België dan wel garant staan voor heel wat familieplezier, in sommige landen zorgt het voor commotie. Bij de ontmaskering van een van de deelnemers van de Amerikaanse editie, bleek Rudy Giuliani mee te doen aan de spelshow. Juryleden Robin Thicke en Ken Jeong verlieten na die onthulling volgens Deadline uit protest het podium.

15 reacties

  • Jos Huibers

    2 jaar geleden
    Omaar, ik zet mijn TV ook uit als ik mensen zie die ik niet wil zien, moet wel zeggen dat ik nog weinig zie aan duidingsprogramma's.
  • André Van der Poorten

    2 jaar geleden
    Guilliani heeft deze jury de spreekwoordelijke pad in de mand gelegd . Het gaat toch over zingen , show,,,,? Niet dus .
  • lodewijk maesen

    2 jaar geleden
    als je ziet hoe het onder biden verloopt nu hij aan de macht is amai ..in de media wordt dit doodgezwegen want trump was de duivel en biden de engel haha
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    De politieke voorkeur van de organisatoren, de zender en de zenders die het eventueel overnemen is hiermee ook duidelijk .
  • pierre samaey

    2 jaar geleden
    Zelf heb ik al ieder jaar geschreven dat politici niet in spelprogrammas of aan eender ander tv programma zouden mogen deelnemen die niets met politiek te maken heeft.Want sommige zenders hebben soms baat bij de gratise forums die ze geven aan bepaalde Burgemeesters of Ministers of eender welke persoon met een officieel politiek mandaat.