Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Beetje verrast dat het al meteen ‘bingo’ was”: ook papa Patrick Evenepoel keek met grote ogen naar eerste seizoenszege Remco

WielrennenEerste koers, eerste overwinning: Remco Evenepoel reed gisteren bij de start van zijn wielerseizoen 2022 meteen alle concurrenten op een hoopje in de openingsetappe van de Ronde van Valencia. Ook papa Patrick was aangenaam verrast, zo onthult hij op radiozender Joe.

7 reacties

  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    De Evenepoel clan zoekt het vaak ook zelf op dus dan moet je nadien niet zeuren. Wat minder grootspraak en wat minder haantje de voorste gedrag en dat zal automatisch beteren.
  • Jacques Hillaert

    2 jaar geleden
    Superklasse
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Ik ben niet verrast , Remco heeft al bewezen dat hij vroeg top is in kleinere rittenwedstrijden .Het is opnieuw afwachten in de grote afspraken met alle toppers !
  • Georges Lanssens

    2 jaar geleden
    Hoop dat we verder nog meermaals fier kunnen zijn op zijn talent en dat in overeenkomst met de ander geliefde crack Wout Van Aert .Voor ons klein landje is dat wel van het goede te veel misschien !!,?Bewaar de vriendschap AUB .
  • Dirk Brouns

    2 jaar geleden
    Uiteraard heb je gelijk dat alles met een vergrootglas bekeken wordt. Dat een jonge kerel er zich niet van bewust is dat zijn uitspraken meteen onder de loep genomen worden is normaal. Maar het is aan zijn entourage om hem dat duidelijk te maken. Tot voor kort was hij nog een minderjarige en dien je die te beschermen tegen zijn stommiteiten. Teveel in de pers komen is het probleem. En dat kan je perfect onder controle houden door geen interviews te geven de hele tijd dat ze je vragen.