Getty
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty

Nieuwe vlam van Brad Pitt wordt geteisterd door dezelfde demonen: “Ik volg nog steeds zware therapie”

CelebritiesBeter een goede buur dan een verre vriend? In het geval van Brad Pitt (58) zou het wel eens kunnen kloppen. De Amerikaanse acteur wordt momenteel gelinkt aan zijn ‘buurvrouw’ Lykke Li (35), en dat verbaast hun omgeving niet. Ondanks het opmerkelijke leeftijdsverschil van 23 jaar hebben de twee immers heel wat gemeen. Net zoals Pitt heeft de Zweedse zangeres een woelige periode achter de rug, met een verslaving en een pijnlijke liefdesbreuk. “Mijn manager zei dat hij nog nooit zo’n gestoord koppel ontmoet had, en hij was de manager van Courtney Love.”

  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.