Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

HET DEBAT. Moet het Covid Safe Ticket afgeschaft worden? Dit is jullie mening

Uit de laatste motivatiebarometer blijkt dat de samenleving erg verdeeld is over het Covid Safe Ticket (CST). Blijft het een goed instrument in de strijd tegen het coronavirus of heeft het geen nut en kan het dus maar beter verdwijnen? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt. 

35 reacties

  • ward Dewinter

    2 jaar geleden
    Ik heb mijn basisvaccinaties gehad .Een recent bloedonderzoek wijst uit dat ik nog ruim voldoende antistoffen heb .Toch zal ik een booster moeten laten zetten of mijn vaccinatiepas , die ik enkel nodig heb om mijn moeder in het rusthuis te bezoeken ,vervalt op 1 maart .Ik moet dus eigenlijk ,onnodig, weer een potentieel ziekmakende stof laten inspuiten .En dat terwijl voor jongeren de basisvaccinatie genoeg is voor een CST .Zijn zij dan minder besmettelijk ? Logisch ? Nee toch ? CST weg ermee !
  • Lut Reyskens

    2 jaar geleden
    Transmissie blijft ondanks vaccinatie... zo een vaccin gooi je normaliter id de prullenbak samen met CST.Bescherming ? Virus verzwakt maar moet blijkbaar in stand gehouden.
  • CINDY DISPENZA

    2 jaar geleden
    CST heeft geen enkel nut, het toont alleen dat je gevaccineerd ben of dat je herstelt van Covid. Iedereen kan het virus dragen of doorgeven, zowel gevaccineerd als niet-gevaccineerd. Weg met die CST dat brengt alleen misère tussen burgers.
  • Kelly Dewaele

    2 jaar geleden
    Voor diegenen die verwijzen naar Frankrijk, wel ben net terug en nergens dat cst moeten laten zien . Thalys niet , hotel niet , horeca niet . En zo hoort ‘t !
  • Dorian Goeyens

    2 jaar geleden
    Ik mag nu al maanden niet naar de fitness. Ik ging om 4 u ‘s morgens zodat ik zeker geen kat tegen kom tijdens covid. Dankzij deze maatregel van CST of geen toegang, ben ik slechter in mijn vel zonder te sporten, heb ik plots overgewicht, conditie kwijt… maar die nadelen kan hun niet schelen zekers