De Britse pers is bijzonder scherp voor premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse pers is bijzonder scherp voor premier Boris Johnson. © The Guardian/AP

Van “exodus” tot “perfecte storm”: Britse pers erg scherp voor premier Johnson na vertrek van medewerkers

De druk op de Britse premier Boris Johnson neemt verder toe na het schandaal rond de coronafeestjes in zijn ambtswoning - het zogenoemde ‘Partygate’-schandaal - en het vertrek van vijf nauwe medewerkers na een brutale uithaal van Johnson. De Britse pers is kritisch voor de premier. Krantenkoppen als “exodus” en “de perfecte storm” liegen er niet om. “Kan de laatste alstublieft het licht uitdoen?”, zo staat ook te lezen op de voorpagina van ‘Daily Mail’. 

6 reacties

  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    Guido, het wil niet zeggen dat wanneer je iemand verkiest, deze niet kan opstappen na het plegen van strafbare feiten. Maar je hebt gelijk dat hij in de eerste plaats niet verkozen had moeten worden.
  • Jan

    2 jaar geleden
    Top-sjoemelaar in top-functie, niets nieuw onder de zon.
  • Patrick Vandeputte

    2 jaar geleden
    Guido, er is voor de Conservatieven gekozen, niet voor Johnson persoonlijk. Ondertussen is het al lang duidelijk dat hij in dezelfde categorie thuis hoort als Trump, Erdogan en andere megalomanen.
  • Marcq Adriaens

    2 jaar geleden
    Het is overal hetzelfde, ze hebben geen beetje schaamte meer.
  • Geert Roeyaert

    2 jaar geleden
    Dat komt ervan als men de schuld van zich afschud en men het op anderen kan steken die onder het bewind staan van iemand die een hogere bevoegdheid heeft,kijk in eigen land is toch ook zo want er wordt altijd een zondebok gevonden waar op men het steken.