Foto: Radio 2

Eroticazaak Erotische Verbeelding in Antwerpen sluit na 27 jaar de deuren, webshop blijft wél bestaan

Eroticawinkel Erotische Verbeelding in de Kloosterstraat op het Zuid in Antwerpen sluit na 27 jaar de deuren. Het was de tweede erotische winkel in Europa en alom bekend in de stad. Dildo’s, vibrators en satisfyers zullen wel nog online verkrijgbaar zijn op de vernieuwde webshop, dat vertelt uitbaatster Ann Cuyvers op Radio 2 Antwerpen.

Lingerie, boeken en seksspeeltjes, dat is het gamma dat eroticawinkel Erotische Verbeelding in Antwerpen al 27 jaar verkoopt. Maar dat zal vanaf maart enkel nog online kunnen. Uitbaatster Ann Cuyvers start samen met haar zoon een vernieuwde erotische webshop. Op dit moment bestaat haar klantenbestand vooral uit dertigers tot zeventigers. Online hoopt Ann meer jongeren te bereiken.

Lingerie, seksspeeltjes en orgasmeklasjes: we hebben het allemaal bij Erotische Verbeelding

Ann Cuyvers, uitbaatster Erotische Verbeelding

Op Radio 2 Antwerpen vertelt Ann dat ze 27 jaar geleden de erotiekwinkel opende. “Ik ben gestart met de verkoop van lingerie, maar daar kwamen al snel seksspeeltjes bij. Later hebben we een webshop opgericht. Ook heb ik vrouwensalons en orgasmeklasjes op woensdagnamiddag georganiseerd. Ik doe ook aan erotische counseling. Dat gaat binnenkort allemaal online gebeuren want met de fysieke winkel ga ik stoppen.”

Luister hier naar het gesprek van reporter Laura met Ann Cuyvers op Radio 2 Antwerpen:

De winkel is gezellig ingericht, er branden kaarsjes, er is een zetelhoekje en dat allemaal tussen de seksspeeltjes. Het is geen seksshop, maar een erotische winkel, vertelt Ann. “Erotiek is iets wat toch meer tot de verbeelding speelt. Het heeft vooral te maken met sensualiteit, vrouwelijkheid en je goed in je vel voelen. Het draait meer rond liefde en respect voor elkaar. Dat is altijd de insteek van de winkel en van mijn boeken geweest. De liefde van 27 jaar mijn winkel heb ik echt in mijn drie boeken gestopt.”

Foto: Radio 2

Populairste speeltje: de satisfyer

“We verkopen vooral speeltjes, maar ook massageolie en glijmiddel. Momenteel is de satisfyer het populairste. Dat is een luchtdruk stimulator voor de clitoris. Je kan het vergelijken met het gevoel van zuigen. Het is helemaal anders dan een klassieke vibratie en zet je bloedvaten open. En dat helpt voor vrouwen die moeilijk kunnen klaarkomen. Het is echt wel een aanwinst in je nachtkastje”, lacht Ann.

De zoektocht naar het perfecte speeltje is niet altijd even makkelijk. “Ik probeer de klant zo goed mogelijk te adviseren. Het is soms echt een zoektocht en je moet aftoetsen wat je wil. Wil je dat het trilt, welke materialen heb je graag en hoe groot is het. Al die informatie ga ik ook nog online geven. Voor de webshop blijf ik ook zelf die selectie maken van wat waardevol is om aan te bieden en wat niet", aldus Ann.

Foto: Radio 2

Meest gelezen