Remco Evenpoel werd 8ste in de derde rit van de Ronde van Valencia en speelde zijn leiderstrui kwijt aan de rus Vlasov.
Volledig scherm
Remco Evenpoel werd 8ste in de derde rit van de Ronde van Valencia en speelde zijn leiderstrui kwijt aan de rus Vlasov. © VTM/Eurosport

Remco Evenepoel toont zich groot in verlies, maar: “Jammer dat zo’n mooie rit op zo’n paadje moet eindigen”

WielrennenRemco Evenepoel is leider af in de Ronde van Valencia. Onze landgenoot parkeerde op de slotklim van de derde rit in het groepje der favorieten. De Rus Alexandr Vlasov reed naar ritwinst en de leiderstrui. Evenepoel is nu tweede in het klassement op 32 seconden. “Jammer dat zo’n mooie koers op zo’n paadje moet eindigen.”

28 reacties

  • Hans Loyaerts

    2 jaar geleden
    Grindstroken in wegwedstrijden zijn er gekomen omdat wij, de supporters, meer spektakel wilden. Dus moeten we nu niet zeveren over de aard van het parcours.
  • Dirk Zwartenbriek

    2 jaar geleden
    Weer een bewijs dat hij te plat is voor de echte rondes te rijden
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    snap je het niet guy ? wel beste man ik wel . Er is maar 1 wieler god in belgie en anderen hun prestaties worden niet getolereerd .Het beste bewijs was het wk
  • guy raeymakers

    2 jaar geleden
    Ik snap ook de kritiek op Remco hier niet hoor. Mag men nu al niet meer ontchoogeld zijn. Ik ben blij dat Belgie met Wout en Remco 2 wereldrenners heeft. Trouwens Remco heeft gezegd dat Vlasov verdient heeft gewonnen eh. Enja wat doe al die gravelstroken nu opeens in de koersen???
  • Roger De Win

    2 jaar geleden
    Hij heeft inderdaad bedenkingen bij het parcours (is het echt nodig in elke wedstrijd gravelstroken te steken?), maar hij steekt zijn verlies niet op het parcours.