• 41' Goal César Azpilicueta
  • 105'+1' Goal Marcos Alonso
  • Macaulay Gillesphey Goal 8'

Chelsea en Lukaku komen met schrik vrij tegen derdeklasser Plymouth, De Bruyne vlot door in FA Cup

FA CupEven geen magie in de vierde ronde van de FA Cup. Op Stamford Bridge kreeg derdeklasser Plymouth Argyle in minuut 117 een penalty om een strafschoppenserie te versieren, non league-ploeg Kidderminster Harriers stond in minuut 90 op voorsprong tegen West Ham. Maar Plymouth miste de elfmeter en de zesdeklasser slikte een goal in de blessuretijd van zowel de reguliere speeltijd als de tweede verlenging (1-2). Lukaku beleefde opnieuw een frustrerende namiddag en kwam niet tot scoren.