BELGA
Volledig scherm
© BELGA

REACTIES. Mazzu: “Nu wordt het nog moeilijker” - Undav: “Wie ons gaat afstoppen? Misschien wel STVV”

Jupiler Pro LeagueEr komt maar geen eind aan het sprookje van Union. De Brusselaars wonnen overtuigend van Antwerp en staan tien punten los in het klassement. De mannen van Mazzu lijken niet af te stoppen. Undav: “Misschien doet STVV het wel volgende week.”

10 reacties

  • Leon Mertens

    2 jaar geleden
    Inderdaad het gaat moeilijker worden en dan zijn er nog die vervalsing met de play offs,en de bond zal er alles aan doen met behulp van de Var om Union de titel niet te gunnen !!
  • Ivan Smissen

    2 jaar geleden
    Ik ben al 40 jaar grote STVV-supporter en voor het eerst in mijn leven hoop ik dat mijn ploeg volgende week verliest. Union verdient de titel.
  • freddy de keyzer

    2 jaar geleden
    Veruit de beste ploeg van het land, maar ze gaan ook nog op counters lopen, want niemand blijft winnen. Toch verdienen ze de titel en niet de 'gazetteploeg' uit Brugge. Ik duim dat ze kampioen worden, maar ik acht de kans miniem.
  • Jonathan Schoonbroodt

    2 jaar geleden
    Zelfs gedeeld door 2 (5 punten dan) geven ze dit niet meer uit handen, proficiat Union!!
  • marc castermans

    2 jaar geleden
    Die ploeg, want dat is het echt, speelt op een wolk en verdiend de winst vandaag dubbel en dik. Mochten ze kampioen worden dan vrees ik echter een leegloop. Los hiervan spelen ze geweldig modern voetbal, spelen ze met grinta en scoren ze aan de lopende band. Een verademing om naar te kijken met een fantastische coach.