BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Feest voor Baloise Trek Lions in Lille: na Brand wint ook Aerts de Krawatencross na lange solo

VeldrijdenTopdag voor de Trek Baloise Lions in Lille. Nadat Lucinda Brand (32) eerder op de dag bij de vrouwen de Krawatencross won, volgde Toon Aerts (28) enkele uren later het goede voorbeeld door op zijn beurt een straffe solo af te ronden.

9 reacties

  • eric reynebeau

    2 jaar geleden
    Pim Ronhaar ,Toon Aerts en Lucinda Brand winnen en podiumplaatsen voor LarsVan Der Haar en Thibau Nys niet slecht zou ik zeggen. @ Manse Williby. Op het WK haalde Lucinda zilver, Lars zilver, Thibau brons en Shirin zilver. 4 medailles voor Baloise Trek.
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    In dergelijke zware crossen is Toon Aerts altijd top. Deze cross was haast het tegengestelde van het WK.
  • Manse Williby

    2 jaar geleden
    Op het WK Bk was het veel minder voor Baloise Trek, en nu veel bla bla
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Correct Seppe.
  • Wilfried Suys

    2 jaar geleden
    Als je Brand en Aerts vermeld doe dan ook de moeite van Pim Ronhaar te citeren. Die heeft toch ook gewonnen bij de beloften!! Graag correct verslag geven!! Wilfried Suys
  1. INTERVIEW. Flanders Classics-CEO Tomas Van Den Spiegel over toekomst van het veldrijden: “Heeft het in 2030 nog een plaats in het wielrennen?”
    PREMIUM
    12

    INTERVIEW. Flanders Clas­sics-CEO Tomas Van Den Spiegel over toekomst van het veldrijden: “Heeft het in 2030 nog een plaats in het wielrennen?”

    Zoals te voorzien en te verwachten was, lag ook deze winter weer de Wereldbeker veldrijden onder vuur. Die Wereldbeker is een organisatie van Flanders Classics en CEO Tomas Van Den Spiegel heeft wel oren naar de kritiek. Dat een Wereldbeker ook met minder kan, daarvan moet je Van Den Spiegel niet overtuigen. Maar meer dan kwantiteit gaat het grote debat om de kwaliteit van de cross. “We beseffen niet hoeveel potentieel het format van het veldrijden heeft. Zoals we vandaag veldrijden organiseren, slagen we er niet in om dat potentieel eruit te halen.”
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.