Amerikaanse luchtvaartmaatschappij organiseert privévluchten voor wie lid wil worden van The Mile High Club

Wie ervan droomt om lid te worden van The Mile High Club en daar voldoende geld voor over heeft, kan daarvoor terecht in Las Vegas. De luchtvaartmaatschappij Love Cloud organiseert daar namelijk speciale privévluchten voor koppels die willen seks hebben in de lucht. Voor 995 dollar (870 euro) word je 45 minuten rondgevlogen en krijg je achteraf zelfs een officiële lidkaart.

The Mile High Club is de naam die gebruikt wordt voor een fictieve club, waar je lid van bent als je seks hebt gehad aan boord van een vliegtuig tijdens de vlucht. Het idee daarvan blijkt heel wat mensen aan te spreken en dat inspireerde piloot Andy Johnson (40) om Love Cloud op te richten. Bij dat bedrijf uit Las Vegas kan je voor 995 dollar (870 euro) een ‘Mile High Club Experience Flight’ boeken.

Speciaal ingericht vliegtuig

Voor dat bedrag krijg je een rondtocht van 45 minuten in een privévliegtuig. Het tweemotorige Cessna 414-vliegtuig is speciaal ingericht met een op maat gemaakte dubbele matras en rode satijnen lakens en kussens. Een gordijn scheidt deze ruimte af van de piloot, die een speciale noise canceling headset draagt zodat jij en je partner je volledig kunnen uitleven zonder enige schaamte.

Na 45 minuten rond Las Vegas te hebben gevlogen, zal de piloot je opnieuw aan de grond zetten. Daar krijgen zowel jij als je partner een speciale Mile High Club VIP-lidkaart en wordt er ook een foto genomen van jullie naast het vliegtuig. Zo heb je alvast heel wat herinneringen aan de unieke ervaring.

“Goed voor relatie”

“We helpen voorkomen dat mensen gaan scheiden, dat kan ik je meteen vertellen”, zei Andy Johnson aan The New York Times over zijn bedrijf. “Dat klinkt misschien overdreven, maar verschillende klanten zeiden achteraf dat de ervaring goed was voor hun relatie.”

@love_cloud_vegas Answer @Olivia? ♬ GHOST TOWN – Benson Boone
Meer