Zoek de 7 verschillen: koningin Maxima en koningin Mathilde in gelijkaardige outfits van Natan. Het is overigens de vierde keer dat koningin Mathilde deze jurk draagt.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoek de 7 verschillen: koningin Maxima en koningin Mathilde in gelijkaardige outfits van Natan. Het is overigens de vierde keer dat koningin Mathilde deze jurk draagt. © Photonews/BelgaImage

Goed gekopieerd is half gewonnen? Koningin Mathilde leek soms de tweelingzus van Máxima in het Midden-Oosten

Royalty‘Sensationeel, ‘perfecte outfits’ en ‘classy looks’. Het officiële bezoek van ons vorstenpaar aan het sultanaat Oman en de Verenigde Arabische Emiraten leverde in de buitenlandse pers opvallend lovende woorden op voor koningin Mathilde (49). Ze kwam elegant en respectvol voor de dag, al was ze niet altijd even origineel. “Dat Mathilde twee keer nagenoeg hetzelfde droeg als koningin Maxima, vind ik bizar”, zegt royalty-auteur Joëlle Vanden Houden.

24 reacties

  • Henri vanderhoven

    2 jaar geleden
    Tja JBC en C en A zal te plat voor hun zijn zeker. Gooien met geld van anderen en er niet voor moeten werken is gemakkelijk. De tijd van koningen en ridders zijn voorbij hier. Vandaar dat ze zich daar goed voelen.
  • Henri Demeer

    2 jaar geleden
    allemaal op onze kosten
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Zo copy/paste lijkt mij dat nu ook weer niet. Misschien is het canvas gelijk, het schilderij daarom niet.
  • Evelyne Dewulf

    2 jaar geleden
    Wat is daar mis mee? De persoon is van belang, niet zijn kleding. Kan even goed bewuste keuze zijn: gemoedsrust creëren bij de uitnodigers. Opbouwende kritiek is zoveel meer van belang...
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    wat een geluk ! ik dacht dat de wereld ging stoppen met draaien, maar kijk ; ze draait !