IOC verbetert eten na klachten olympiërs in quarantainehotel Peking: “Zwarte ringen rond ogen en elke dag huilen”

WinterspelenKim Meylemans mag zich gelukkig prijzen dat ze weg is uit het quarantainehotel buiten het olympisch dorp in Peking. Enkele coronapositieve olympiërs zijn niet te spreken over de levensomstandigheden en het eten in de kleine kamers. Het IOC paste intussen het menu al aan.

46 reacties

  • Gilles Standaert

    2 jaar geleden
    Ik wil niet zeggen dat ze aan het valsspelen zijn, maar ... .
  • Frans Faes

    2 jaar geleden
    Ik snap niet dat het IOC zich leent voor degelijke winterspelen. Duidelijk speelt hier alleen nog grof geld en achteraf armoede voor de plaatselijke bevolking. Winterspelen zonder sneeuw. Winterspelen zonder toeschouwers. Disciplines die eerder hobby's zijn dan sporten. Ik gun ieder zijn pleziertje maar zijn dat nog olympische spelen? Het is hem al lang niet meer om de Sport te doen.
  • Erik Moens

    2 jaar geleden
    Voor Olympisch Goud moet je wel opofferingen kunnen maken en dan is de sneeuw is ook nog fake...!
  • Gilbert Geldof

    2 jaar geleden
    Chinezen eten echt alles! Alles wat 4 poten heeft en geen tafel is, alles wat vliegt en het is geen vliegtuig en alles wat zwemt en het is geen duikboot ... alles eten ze. Daarom ook dat ik geen fan ben van hun eten want je weet nooit wat je eet.
  • Bart Gijselinck

    2 jaar geleden
    Voor het geld danst den beer zeggen toch altijd,te recht triestig zoiets en zeker niet vergeten dat heel de circus van corona er begonnen was.