(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Geert De Rycke

Prijzen van bouwmaterialen opnieuw gestegen, ook levertermijnen lopen verder op

De prijzen van de bouwmaterialen lagen in januari 15 tot ruim 25 procent hoger dan in november 2021. Ook met de levertermijnen gaat het verder de slechte kant uit: 32 procent van de bouwbedrijven ziet bouwmaterialen geleverd worden met een vertraging van meer dan vier weken.

28 reacties

  • Michel Gilson

    2 jaar geleden
    Voor het budget van een appartement in een overprijsde nieuwbouwprojekt koop je een bewoonbare starterwoning waar je volgens mogelijkheden de nodige aanpassingen kunt aanbrengen en eventueel later met winst verkopen. Blijf dus ver weg van immoprojekten die alleen maar de ondernemers rijk maken op uw kosten.
  • Tim Peeters

    2 jaar geleden
    Koop een huisje volgens je budget.zwicht niet voor sociale druk om een veel te groot huis aan te kopen .klein huisje kleine problemen groot huis grote problemen.
  • luc meeus

    2 jaar geleden
    Woekerwinsten, prijsafspraken, waar zit de economische inspectie?
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Een heel recente studie toonde het al aan. Belgische bedrijven maken jaar na jaar meer winst. Ondanks de financiële crisis, covid-19 en nu de energiecrisis. In al die crisissen werden de rijken nog rijker en nam de ongelijkheid steeds verder toe. En de verlichte geesten in onze regeringen menen dat ze jaar na jaar nog miljarden cadeau moeten geven aan bedrijven op een berg geld. Die ze dan wel eerst uit onze zakken halen met alle middelen die ze kunnen bedenken.
  • Eddy Lefere

    2 jaar geleden
    Het zijn nog altijd geen redens om de prijs erin te jagen.