De strijd om de FM-band
Volledig scherm
PREMIUM
De strijd om de FM-band © HLN

D-Day voor de radiozenders: verdwijnt Qmusic, Joe of Nostalgie straks van de FM-band?

ShowbizzVier radiozenders, drie frequenties. Dat vormt een probleem. De radiozenders Joe, Qmusic, Nostalgie en de nieuwe zender van Studio 100 willen ontzettend graag een plekje op de FM-band. Vandaag beslist minister van Media Benjamin Dalle welke zender uit de boot valt. Van radiostilte willen Sven Ornelis (Joe), Bjorn Verhoeven (Nostalgie) en Dorothee Dauwe (Qmusic) niets weten: “Zal Studio 100 een meerwaarde bieden met een nieuwszender? Ik zie James Cooke al een actualiteitsrubriek presenteren.”

68 reacties

  • Franky Vansteelandt

    2 jaar geleden
    Er worden nog altijd FM radio's verkocht zonder DAB+ of internetradio. Ik kocht er een draagbare stereo die zowel op luidsprekers , hoofdtelefoon en op hifi kan spelen voor 89 euro, vijf jaar geleden. Dat ding is voor alle drie geschikt. Maak je het jullie eigen toch niet moeilijk.
  • Linda MOENS

    2 jaar geleden
    Al die prietpraat, gedreun, gedram en geleuter van de commerciële zenders weg van de FM band. Eén, en met nadruk op één, een jeugdzender vooral toegespits op muziek, één zender voor wie van klassiek houdt ( radio Clara ) en een zender voor de ganse familie met de dagelijkse weetjes en gebeurtenissen en gepaste muziek ( radio 2 ) en tenslotte één zender waar niet alledaagse onderwerpen aan bod komen, nationaal en internationaal, zeg maar het ernstiger werk zoals we dit kennen onder radio 1.
  • Eduard Deflandre

    2 jaar geleden
    Een andere zender dan uit de VRT-DPG stal aub. Een nieuwe Radio één met wat objectievere berichtgeving en betere muziek. Waar is de tijd van Hautekiet!?
  • Johan commère

    2 jaar geleden
    Opgelost ! Alles blijft zoals het is ! Goed zo
  • Geert Vlietinck

    2 jaar geleden
    Nostalgie,q music en joe 5 minuten muziek en 10 minuten gezever en gekwebbel neen niks voor mij.