Een drukke winkelstraat in het centrum van Stockholm.
Volledig scherm
Een drukke winkelstraat in het centrum van Stockholm. © AFP

Geen vliegende start voor boosterprik voor tieners - New York heft mondmaskerplicht in binnenruimtes op

De nieuwe besmettingen met het coronavirus en het aantal ziekenhuisopnames zitten al enige tijd in dalende lijn, maar de overlijdens gaan wel nog fors omhoog. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Volgens minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) kan er op het Overlegcomité van vrijdag worden voorgesteld om op vrijdag 18 februari naar code oranje te schakelen. Herlees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus van woensdag 9 februari hier.

45 reacties

  • Iris Demunster

    2 jaar geleden
    Vaccinatie had beter verplicht geweest. Wees maar zeker dat er een grote groep ongevaccineerden gaat voor bewuste besmetting zodat ze kunnen reizen en feesten. Dat ze ondertussen anderen in gevaar brengen zal hen een worst wezen ... . Dus degene die van goeie wil zijn zullen terug de gevolgen dragen door sommige egoïsten. En zo blijven we maar doorgaan ...
  • Gert Peeters

    2 jaar geleden
    Stop nu eindelijk met die idiotie!
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Prikken voor het pasje loopt toch niet zo vlot precies.. maarja dat zijn dan ook geen bange kiezers die nig steeds denken dat pastoor vdb steeds gelijk heeft he. Niet alle jeugd is zo dom als vdb denkt. Proficiat aan zij die NEE durven zeggen.
  • willy vangeel

    2 jaar geleden
    39 doden elke dag is geen probleem. Niet kunnen feesten wel. Zegt veel over onze ik maatschappij.
  • Freddy Henslegers

    2 jaar geleden
    Vivaldi een schip met 7 kapiteins en iedereen roeit zijn eigen kant op. Ra ra, waar gaan ze uitkomen? We gaan het aan de mediavirologen vragen want die hebben een kristallen bol.