Vaccinatiecentrum Sint-Truiden geeft op afspraak booster aan 12- tot 17-jarigen

Sint-Truiden/Nieuwerkerken/Gingelom -

De 12- tot 17-jarigen die in Sint-Truiden, Nieuwerkerken of Gingelom wonen, kunnen vanaf 10 februari een afspraak maken voor een boostervaccin in het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden. Op zaterdag 12 februari is een booster ook zonder afspraak mogelijk.

De Vlaamse Regering heeft beslist om alle jongeren tussen 12 en 17 jaar in Vlaanderen de kans te geven om een boostervaccin te krijgen in het vaccinatiecentrum van hun regio. Voor het Vaccinatiecentrum van Sint-Truiden is beslist dat dit hoofdzakelijk op afspraak zal gebeuren.

Een afspraak is mogelijk op de volgende dagen:

donderdag 10 februari, 16 tot 20 uur.

vrijdag 11 februari, 16 tot 20 uur.

zaterdag 12 februari, 14 tot 18 uur (mogelijkheid om langs te komen zonder afspraak).

zondag 13 februari, 8 tot 16 uur.

maandag 14 februari, 16 tot 20 uur.

Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer van het callcenter 011/49.49.07, of via een e-mail naar vaccinatiecentrum@sint-truiden.be (met vermelding van naam, voornaam, rijksregisternummer, telefoonnummer en e-mailadres).

De 12- tot 17-jarigen die zich willen laten vaccineren met de boosterprik, moeten gedomicilieerd zijn in Sint-Truiden, Gingelom of Nieuwerkerken en hun tweede prik moet minstens 4 maanden geleden zijn. Daarnaast moet één van de ouders een geïnformeerde toestemming ondertekenen die de jongere dan meebrengt naar het vaccinatiemoment. Zonder dit formulier kan de jongere niet gevaccineerd worden.

Het formulier is beschikbaar op www.laatjevaccineren.be/booster-12-17-jaar
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer