Dit gebouw maakt binnenkort plaats voor een nieuwbouw op ongeveer dezelfde plek.  © Chris Van Rompaey

McDonald’s opent eind dit jaar restaurant … naast nieuw fitnessfiliaal NRG

Lier -

Fastfoodketen McDonald’s opent eind dit jaar een restaurant op de Aarschotsesteenweg in Lier, waar nu het gebouw van NRG Fitness staat. McDonald’s deelt de nieuwbouw trouwens met het fitnesscenter.

LEES OOK. NRG Fitness vraagt vergunning voor nieuw gebouw met fastfoodrestaurant

RCP-JJJS bv begint wellicht nog deze maand met de afbraak van het gebouw gelegen op de Aarschotsesteenweg, Hoogveldweg en Benedenbaan. “We slopen het fitnessgebouw volledig en beginnen in maart al met de funderingswerkzaamheden voor de nieuwbouw. Dat gebouw huisvest twee bedrijven: links een fastfoodrestaurant en rechts NRG Fitness. Je vindt beide zaken zowel op de gelijkvloerse verdieping als op de eerste verdieping. Een centrale inkomhal scheidt de twee”, zegt zaakvoerder Luc Cools.

Welk fastfoodrestaurant laat Luc Cools zelf nog in het midden, maar McDonald’s bevestigt aan onze redactie dat het over hen gaat. “De bouwvergunning voor een nieuw McDonald’s-restaurant in Lier is afgeleverd en de ruwbouwwerken starten weldra. We plannen de opening van dit restaurant voor het einde van het jaar”, zegt Isabelle Verdeyen, corporate relations manager bij McDonald’s Belgium.  (cvr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lier