©  vier, Joris Herregods

Waar hebben we die nog gezien? ‘Stukken Van Mensen’-barkast duikt op in ‘De Verhulstjes’

Gert Verhulst pronkte maandag in zijn realityreeks De Verhulstjes met zijn pas aangeschafte unieke barkast, waarbij de flessen met een druk op de knop aan de zijkant tevoorschijn werden getoverd. Maar het opvallende meubel hadden wij al eens gezien in dat andere Play4-programma, Stukken Van Mensen.

Bij lezers van Gazet van Antwerpen ging tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Verhulstjes misschien al een belletje rinkelen. In de DNA-bijlage van afgelopen weekend verscheen een artikel over de opnames van Stukken Van Mensen op Play4. Toen we deze reportage inblikten, op 29 september 2021, kwam gewezen wielrenner Mark McNally met een bijzondere meubel op de proppen.

“Ik kreeg meubels aangeboden van een verkoper in Duitsland. Dit stond erbij en was in iets mindere staat”, vertelde hij. “Maar ik liet het opmaken. Ik deed research en blijkbaar zou dit te zien zijn geweest in een vroege James Bondfilm.” Mark hoopte er 10.000 euro voor te krijgen.  

Hoeveel hij er effectief voor kreeg, kunnen we nog niet verklappen. Feit is wel dat het meubel bij een van de dealers terechtkwam. En die kon het doorverkopen aan Gert Verhulst. Dat bevestigt Play4. De verkoop moet behoorlijk snel gegaan zijn, want de opnames bij Verhulst in zijn tweede verblijf in Antwerpen dateren van oktober en november. De uitzending van Stukken Van Mensen met de Bond-barkast is te zien op 28 maart.

LEES OOK:

- Jan Verheyen loopt pak geld mis in ‘Stukken van mensen’: “Ik zal niet zeggen dat het me niets doet, maar...”

- Antwerpse Paulette Van Hacht is jongste dealer in ‘Stukken van Mensen’: “Dankzij Bie Baert in het programma”

- Een hele voormiddag filmen voor tien minuten televisie: achter de schermen bij ‘Stukken Van Mensen’

Gert Verhulst met zijn Bond-barkast in De Verhulstjes. © Play4 

Gewezen wielrenner Marc McNally met zijn Bond-barkast tijdens de opnames van Stukken Van Mensen. ©  Joris Herregods

 ©  Vier

 ©  Joris Herregods

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER