Ellen Callebout praat in Story over het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen Callebout praat in Story over het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ © Dieter Bacquaert

Ellen Verhulst over haar ‘luxeleventje’: “Gert geeft mij nooit het gevoel dat ik van hem afhankelijk ben”

ShowbizzHet derde seizoen van realityreeks ‘De Verhulstjes’ op Play4 is gestart met emotionele taferelen. Het scheelde niet veel of Gert Verhulst (54) en zijn familie moesten afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. Vooral voor Ellen (44), die al negen jaar met hart en ziel voor bouviers Marcel en Leo zorgt, waren het bange weken. In een openhartig gesprek praat ze over de verhuis naar Antwerpen, haar 'luxeleventje’, of ze geen kinderen had gewild en haar tijdelijke liefdesbreuk. “Het was Gert die opnieuw toenadering zocht, dat was mooi. Zelf zou ik die stap nooit meer gezet hebben.”

  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?