© VTM

Zo zag u ‘Beau Séjour’ nog nooit

De VRT scheert al enkele weken hoge toppen met de serie ‘Beau Séjour’, maar nu is er een versie, die u nooit had verwacht. Het eerder lugubere programma krijgt namelijk een hilarische remake dankzij de sterren van ‘Tegen de Sterren op’.

mige

Clara Cleymans, Jonas Van Geel, Guga Baùl, Nathalie Meskens en Tine Embrechts geven het beste van zichzelf om de populaire serie van een humoristisch kantje te voorzien. Vooral wanneer ze met z’n allen naar de politiecommissaris trekken, en die eigenlijk helemaal niet meer kan volgen.

© VTM

Niet zo’n fan van de VRT-reeks? Geen nood, want het VTM-programma neemt ook een loopje met sporter Peter Sagan. Hij valt vaak op door zijn ‘speciale’ interviewstijl, iets waar Guga Baùl als geen ander mee weg kan. Ook Steve Tielens, bekend van ‘The Show Must Go On’, komt er niet onderuit, net als zijn assistente Monique (gespeeld door Ivan Pecnik).

© VTM

Fans van de Nederlands-Belgische productie ‘Als de Dijken Breken’, kunnen als eerste de ‘opvolger’ van het verontrustende drama zien.

© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer