‘Complotjournalist’ loopt weg tijdens vragenronde Overlegcomité: “Meneer De Croo, uw persconferenties zijn alleen voor de show”

Tijdens de vragenronde na het Overlegcomité gaat een journalist in de clinch met premier De Croo (Open Vld). “Meneer De Croo, al uw persconferenties zijn alleen voor de show. Je hebt geen antwoorden. De geschiedenis zal jullie allemaal beoordelen”, zegt Alexandre Penasse, redacteur van Kairos. Met zijn website ‘Kairos Presse’ zoekt hij doelbewust de polemiek op, en de complotten. Kairos omschrijft zichzelf als een “antiproductivistische krant, voor een fatsoenlijke samenleving”. 

46 reacties

  • sylvia somers

    2 jaar geleden
    Eindelijk iemand die durft
  • Hugo vanderoosbeek

    2 jaar geleden
    Is de Croo wel machtig genoeg om de lucratieve industrie, die in de nasleep en onder de mom van ''corona'' is ontstaan, te stoppen ? Kan hij, durft hij, mag hij ?
  • Pieter martens

    2 jaar geleden
    Voor De Croo wordt het tijd dat ie met beide voetjes op moeder aarde landt en ervaart wat het volk meemaakt,zal heel moelijk worden want de elitearrogantie straalt eraf .
  • Alois Neefs

    2 jaar geleden
    complotjournalist , nieuw beroep en hoe noemen die anderen dan , meeloopjournalist of jaknikker -journalist of neeknikker journalist , journalisten mogen en moeten kritisch zijn , maar moeten verslagen uitbrengen van gebeurde feiten , maar moeten geen voorspellers of nieuwsmakers zijn
  • Hilde De Saedeleir

    2 jaar geleden
    Die man heeft groot gelijk. Tenminste nog een journalist die zijn naam waardig is. De overgrote meerderheid zijn slechts marionetten geworden die schrijven wat hen wordt gedicteerd!