Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Waarom is er geen achtbaan rond het Vrijheidsbeeld” en andere bizarre commentaren over monumenten

Bij mannenmagazine GQ hebben ze aan 'Star Trek'-acteur Patrick Stewart gevraagd om een reeks slechte recensies voor te lezen over allerlei bekende monumenten wereldwijd. De ene suggestie is al hilarischer of absurder dan de andere. "Waarom is er geen achtbaan rond het Vrijheidsbeeld", klinkt het onder andere.

flb

Met veel gevoel voor drama leest Patrick Stewart de commentaren op een aantal iconische attracties voor. Ze werden geschreven door mensen die de monumenten met één ster bedachten en dus helemaal niet tevreden waren over wat ze te zien kregen.

  • Het Vrijheidsbeeld: "Als ik daarvoor een boot moet nemen dan zou ik graag hebben dat die vrouw wat meer doet dan daar gewoon wat te staan. Kunnen ze er geen achtbaan van maken?"
  • Stonehenge: "Gedateerd. Het zou wel wat opgepoetst kunnen worden en een likje verf kan het ook wel gebruiken. Heeft zijn beste tijd gehad."
  • Gateway Arch: "Dus als ik een stuk metaal buig en het vervolgens in de grond stop dan kan ik heel wat onnozelaars doen betalen om het te bezoeken. De enige boog die de moeite is om te bezoeken is die gouden die hamburgers verkoopt."
  • Mount Rushmore: "Ik hield van het monument, maar had een hekel aan de locatie. South Dakota, echt?"
  • Hoover Dam: "Damn, dit is teleurstellend. Verbeter me als ik verkeerd ben, maar iedereen kan toch een reservoir bouwen om water in te bewaren. Het heet een badkuip."
  • Natural History Museum: "Ik hou gewoon echt niet van opgezette dieren. Ik vind ze heel eng. Ga ergens anders naartoe."
  • Eiffeltoren: "Weet je wie dol was op de Eiffeltoren? Hitler."
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer