Hans van Kasteren bij hem thuis in Marbella.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Kasteren bij hem thuis in Marbella. © Photo News

INTERVIEW. Hans van Kasteren bijt van zich af na shitstorm rond Wyseure en Verstrynge: “Echt niet iedereen wil bij Lefevere rijden”

VeldrijdenHans van Kasteren (66) heeft zijn rentree in het veldrijden niet gemist. Na een afwezigheid van vijf jaar doorboorde hij met een veelbesproken transfer van de beloften Joran Wyseure en Emiel Verstrynge de nieuwe veldritplannen van Patrick Lefevere en sponsor Jan Tormans. Het ging in de cross over “mensenhandel” en “messen in de rug”. “De uitspraken van Geert Wellens? Ik neem het hem niet kwalijk. Hij is niet de slimste jongen.” 

9 reacties

  • Vic Bellemans

    2 jaar geleden
    Awel ja, bij Alpecin gaan ze alle jongens hun eigen kans geven zeker, onnozelaar. ALLES en iedereen zal daar geofferd worden aan "zijne hoogheid", en al zeker als het "Belgskes" zijn die in de jeugdreeksen goed presteren. De Van Kasteren lokt ze wel waar hij ze hebben wil, ttz in de portefeuille. Letterlijk dan.
  • Willy Seurinck

    2 jaar geleden
    Emiel en Joran hebben voor zekerheid gekozen in een zeer goed gestructureerde ploeg. ze zijn nog maar 20 en 21 jaar .een contract van 3 jaar : zo kunnen ze zich rustig ontplooien. bij Lefevere moest de ploeg nog gemaakt worden en een contract van 3 jaar zat er daar niet in denk ik. dus een goede keuze, punt andere lijn.
  • dretie munkies

    2 jaar geleden
    Eén ding weet je zeker : als je bij Lefevere trekt is het om de spurt aan te trekken voor Cavendish en niet om een mooie koers te rijden !
  • Bernard Seaux

    2 jaar geleden
    Niet iedereen heeft kans om bij Patrick te rijden. Zie waar de renners die er weggegaan zijn nu helpen of een prijs rijden. Vriendschap en samenhorigheid is alles.
  • Seppe Goossens

    2 jaar geleden
    Van Kasteren zal niet de alleraardigste man zijn, tot uw dienst, maar bazen als Lefevere zijn dat heel zeker ook niet. Patrick trapt voortdurend naar alles en iedereen die niet uit z'n hand wil eten. Die renners mogen gaan fietsen waar ze willen, dus de niet al te fraaie ophef is voor mij geheel overbodig.