© Lisa Van Damme; LVD

Maastrichtenaar vrijgesproken na mogelijk mislukte partnerruil in seksclub

De Hasseltse strafrechter heeft dinsdag een 56-jarige Maastrichtenaar vrijgesproken van het uitdelen van klappen in een eroticaclub op de Genkersteenweg in Hasselt.

geho

Op 13 oktober 2013 zakte hij met zijn vrouw af naar de zaak en kwam er aan de praat met de barman. Die laatste richtte zijn pijlen op de Nederlander zijn vrouw en maakte duidelijk dat hij zin had in partnerruil.

De Maastrichtenaars wezen zijn verzoek af waarna er een discussie ontstond. Volgens de barman kreeg hij daarop een klap, terwijl de Nederlander verklaarde in te grijpen omdat de dronkaard zijn vrouw begon lastig te vallen en zelf uithaalde.

De rechter achtte de feiten niet bewezen bij gebrek aan bewijzen en door tegenstrijdige verklaringen in het dossier. Er waren wel enkele getuigenissen van de dj en vaste bezoekers, maar deze waren niet objectief volgens de rechtbank. “Een woord tegen woorddiscussie,” luidde het. De clubuitbater heeft bijgevolg geen recht op de gevraagde 250 euro morele schadevergoeding en draait in tegendeel op voor de gerechtskosten van 76 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer