Volgens De Wever is de arbeidsdeal al beslist: “De Walen dweilen met De Croo, zoals hij zelf ook voorspeld heeft”

N-VA-voorzitter Bart De Wever verwacht weinig van de ‘arbeidsdeal’, het akkoord over de hervorming van de arbeidsmarkt, waar de federale regering volop aan timmert. Volgens De Wever heeft de PS eerder al haar slag thuisgehaald, dreigt de arbeidsdeal een “arbeidsdweil” te worden en “wordt er gedweild met premier De Croo”. Zo zei De Wever zondag in VTM NIEUWS.

96 reacties

  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Deze tweede paars groene regering heeft ons het grootste begrotings tekort van europa bezorgd, dat is de ergste regering die ik heb meegemaakt, ik ben 82.
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    NVA is een vergiftigd geschenk want zij staan enkel aan de kant van VOKA en veel basisproducten zijn voor de NVA luxeproducten met hoge belastingen tot gevolg. De NVA wilt ook vooral invalide mensen doen werken in plaats van een degelijk model te hebben. De werkzaamheidsgraad is nog nooit zo hoog geweest als nu. Dat bedrijven eens uitleggen waarom ze geen 40 of 50- plussers aannemen en veel oudere mensen geen kans krijgen of zelfs pas afgestudeerde omdat ze geen 'ervaring' hebben.
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    Uiteindelijk zegt hij weer dat het aan iemand anders ligt. Zoals gewoonlijk bij de nva.
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    "arbeidsdeal" joepi de Walen kunnen in hun bed blijven liggen zonder enige activeringsmaatregelen en de Vlamingen kunnen één dag extra in het zwart gaan werken bij de zelfstandigen...! Dat zien de Liberalen wel zitten.
  • Johnny Chanet

    2 jaar geleden
    De Cro is een als een takje in de wind. Wat wil je in een regering van verliezers.