BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Kansen genoeg, maar doelpunten bleven uit: Anderlecht mist ‘cool’, en dat zal het zich in mogelijke Champions play-offs niet kunnen permitteren

AnderlechtHet had vijf keer kunnen, zelfs moeten scoren. En toch liep Anderlecht bijna zelf in het mes. Tegen Zulte Waregem kan dat nét. In de play-offs kan dat vooral problematisch worden.

15 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Deze match had geen 5 minuten langer moeten duren of Zulte had punten gepakt.
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Stap voor stap loopt het beter bij RSCA, een vallen en opstaan sedert Vince heeft overgenomen in augustus 2020 met een als hoofdpunt gebrek aan scorend vermogen. Als dit opgelost raakt gaat Union zelfs nog bibberen in PO1
  • Ivan De Bakker

    2 jaar geleden
    Zonder VAR stond RSCA alleen op kop... Niet omdat ze de beste zijn maar omdat de arbiters nu moeten (proberen) eerlijker te fluiten. Alhoewel ze de laatste weken wel weer serieus hun best doen om dit te omzeilen (lees: de VAR en de ref vinden elkaar steeds beter). Ze weten toch dat er geen sancties volgen als ze blunderen. Het beste bewijs: hoeveel keer is RSCA kampioen geworden sedert de invoering van de VAR?
  • bruno schoukens

    2 jaar geleden
    Op wat wacht RSCA nog om met hun beperkte middelen een topspits , jawel in onze competitie , binnen te halen . Zinho Gana van Zulte heeft alle potentieel en kwaliteiten van een topspits , groot , kopbalsterk, snel , een gesel voor elke verdediging , echter , speelt in de verkeerde ploeg , dat niemand in een staf van Anderlecht dat opmerkt is onbegrijpelijk , goed omringt maakt deze spits altijd het verschil , vraag het maar aan Hoedt …….
  • Lois Verdonk

    2 jaar geleden
    Anderlecht krijgt hier als middenmoot weer meer aandacht dan de topploegen.