foto: Karel Uyttendaele
All rights reserved.

BEKIJK - Beelden vrijgegeven van Stromae en Arno die samen "Putain putain" op podium van AB zingen

De Ancienne Belgique heeft de beelden vrijgegeven van het optreden dat Stromae samen met Arno gaf. Die laatste was bezig met een concert toen Stromae plots op het podium verscheen. De twee Belgische muzikale grootheden brachten samen Arno's klassieker "Putain putain".

Bekijk hier het integrale nummer:

Dat Arno en Stromae fan zijn van elkaar is geen geheim. In een uitgebreid interview met Studio Brussel verklaarde Arno onlangs zijn liefde aan Stromae. Omgekeerd zei Stromae in een interview met Radio 1 dat "Putain putain" een van zijn favoriete Belgische nummers is. 

Stromae werkt op dit moment aan een comeback. Hij bracht al twee nieuwe singles uit "Santé" en "L'enfer". Begin volgende maand komt zijn nieuwe langverwachte album uit. Dat wordt de opvolger van "Racine carré", waarmee hij bijna 10 jaar geleden de wereld veroverde. 

Arno was op zijn beurt ook een tijdje out wegens een kankerbehandeling. Eind vorig jaar annuleerde hij nog een concertreeks op doktersadvies, maar nu staat hij weer op het podium. In de AB volgt nog een concert op 21 februari. Op 19 en 25 februari speelt hij in Kursaal in Oostende.  

Meest gelezen