‘A new legend begins’: teaser van ‘The Lord of the Rings’-serie in première op Super Bowl

Niet alleen de pauze maar ook de reclameblokken tijdens de Super Bowl zijn erg entertainend. Zo werden footballfans vannacht onder meer getrakteerd op een eerste teaser van The Lord of the Rings: The Rings of Power, de prequelserie die in september op Amazon Prime verschijnt.

ED

The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor de Lord of the Rings-films en The Hobbit-films af. Het epische drama speelt zich af tijdens het legendarische Tweede Tijdperk, wanneer Sauron Midden-aarde in duisternis dreigt te hullen.

Het eerste seizoen van acht afleveringen verschijnt op 2 september 2022 op Amazon Prime Video. Amazon ging een verbintenis voor vijf seizoenen aan, ter waarde van minstens 1 biljoen dollar. Daarmee zou dit de duurste televisiereeks ooit worden.

De opnames vonden plaats in Nieuw-Zeeland, waar ook de films opgenomen werden, maar komende seizoenen zouden in het Verenigd Koninkrijk gefilmd worden. The Rings of Power is niet gebaseerd op een boek van J.R.R. Tolkien, maar haalt wel inspiratie uit het achtergrondverhaal dat de schrijver in zijn andere boeken beschrijft.

LEES OOK. Knielende Eminem en ongezien spektakel: grootste rappers op aarde brengen memorabele halftime show tijdens Super Bowl

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER