Niels Albert over Verstrynghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert over Verstrynghe. © Belga

“Verstrynge en Wyseure hadden de ballen aan hun lijf moeten hebben om het meteen te vertellen tegen de ploeg en Wellens”

Veldrijden“Ik begrijp Bart Wellens, die vindt dat hem een mes in de rug is gestoken.” Ook onze analist Niels Albert kan niet voorbij de transfersoap rond veldrittalenten Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21): “Die gasten hadden meer respect kunnen tonen.” Hij ziet er echter ook een mogelijkheid in voor gevestigde namen als Sweeck en zelfs Aerts.

25 reacties

  • Marc Vanhaste

    2 jaar geleden
    Inderdaad, ze hadden meer respect moeten tonen naar hun ploeg en naar Bart Wellens. Was vroeger supporter van de 2, maar nu is het gedaan. Als ze zo licht wegen dat ze zo makkelijk te overhalen zijn met geld, dat zegt ook veel. Je kunt tenminste met iedereen eens praten en als je dan een beslissing neemt dan kan dat wel. Dan ben je niet achterbaks.
  • René Pijnacker

    2 jaar geleden
    Niels wist ook niet hoe snel hij bij Vastgoedservice moest tekenen, als hij in dienst was van de gebroeders Roodhooft, dus...
  • nicole haeck

    2 jaar geleden
    Was supporter van de twee ,maar niet van de gebroeders Roodhooft ,en nu worden ze knechten van Van Der Poel .
  • Kaat Hoornaert

    2 jaar geleden
    Misschien moet Tormans zich op andere sporten toeleggen waar wel respect bestaat voor de sponsors. Ik zou er ook genoeg van hebben.
  • Jurgen Vermaut

    2 jaar geleden
    Die gasten hebben getekend bij een ander, einde discussie. Dat een bepaalde kliek waar Niels Albert vriend van is, op hun tenen getrapt zijn, pech voor hen. Niemand buiten die gasten kennen hun contract voorwaarden. Als zij vinden dat dat het beste was wat ze konden krijgen, wel dan hebben ze gelijk dat ze tekenden. Wat al de rest er nu over na zevert is gewoon zever in zakken. Opiniestukken, tja, 't is wie ze schrijft zeker.