Kylian Mbappé en Vinícius Junior.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylian Mbappé en Vinícius Junior. © Photo News

PSG-Real Madrid, ofwel de clash tussen de nieuwe wonderboys Kylian Mbappé en Vinícius Junior

Champions LeagueGlitter, Glamour, Galácticos. In Parijs is de Champions League terug. Real Madrid arriveerde maandagmiddag strak in pak, in Hugo Boss, maar zijn rode loper rolt PSG niet zomaar uit. Oud clasht met nieuw. De Nieuwe Orde versus het Establishment. De vedetten van gisteren en vandaag tegen die van morgen. Spanning troef.

9 reacties

  • Henri Hendriks

    2 jaar geleden
    Vinicius houd teveel het spel op. Hij wacht steeds zijn man op om dan kunstjes te laten zien. Direkt spel is nog altijd het verassenste. Zie maar wat Messi en De Bruyne doen. Trouwens Hazard was in de laatste 8 minuten dat hij op het veld stond gevaarlijker dan Vini in de vorige 82 minuten . Enkel als open kansen , zie Jovic , niet afgemaakt worden,rept niemand daarover.
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    @Goethals : Vinicius is pas 21 (!) en is sedert begin oktober basisspeler !! Zijn prestatie zijn dermate goed (met 12 goals; op 2 na beste schutter in la Liga) zodanig dat hem in nov. 2 maal geselect. werd voor de Seleçao. Heb JIJ hem de laatste 3 jaar ni "gezien" .. WEL dan zal daar de komende 10 jaar wel verandering in komen. Heb die kerel al meermaals aant werk gezien en daar zal je NOG veel van horen en .. ZIEN !!
  • Monique Asaert

    2 jaar geleden
    Corrupte boel, heel de Champignon league.
  • Jenny Vermeir

    2 jaar geleden
    op welke zender kan je de match zien?
  • Raoul Baert

    2 jaar geleden
    Zelfs opgeteld komen ze niet in de buurt van Messi.