Stukken van mensen - Realityreeks (BEL-2022) - Caption: Bart De Wever
Volledig scherm
PREMIUM
Stukken van mensen - Realityreeks (BEL-2022) - Caption: Bart De Wever © SBS

Bart De Wever toont zelden geziene kant op tv: “Zelf geschrokken dat ik zo door het ijs zakte”

TVEerst als verkoper, vervolgens als vuilnisman. Antwerps burgemeester Bart De Wever (51) maakt dinsdagavond opvallende passages in ‘Stukken van mensen’ én ‘De vuilste jobs’. Vooral bij het veilingprogramma, waarin hij een Romeins erfstuk aanbiedt, toont de tranen verbijtende politicus een zelden geziene kant van zichzelf. Hij vertelt waarom hij zo aangedaan was tijdens de opnames. “Bij elke meter die ik naar de set reed, zonk de moed me wat verder in mijn schoenen.”

97 reacties

  • Agnes Volginsky

    2 jaar geleden
    Bart De Wever is een mens als een ander. Bovendien vind ik dat je werk en privé gescheiden moet houden.
  • Ronny Ooijen

    2 jaar geleden
    Iemand die met loze beloftes al vele malen door het ijs gezakt is.
  • Jos Roofthooft

    2 jaar geleden
    hij kon beter zijn beloftes na komen in plaats wat schouw te verkopen
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Elk individu gaat met zijn herinneringen om zoals hij dat zelf wil en daar heeft niemand over te oordelen. Als uw eigen kinderen niet geïnteresseerd zijn om later die herinneringen bij te houden omdat jongeren daar anders mee omgaan, dan kan je maar best een oplossing zoeken waar je zelf gelukkig mee bent.
  • Stefaan BOGAERT

    2 jaar geleden
    Wedden dat dat muntstuk al lang weer in zijn kluis ligt? Zoniet: dan heeft hij van pure emotie zijn vader een slag in zijn gezicht gegeven. Bartje, als ik aan mijn ouders terugdenk kijk ik eens op mijn laptop naar hun fotos, doe ik eens een kaars branden, stoof ik eens een paar konijnenbilletjes zoals ons moeder het deed. Maar die fotos, en dat verfrommelde papiertje waar dat recept opgeschreven staat, en al die andere kleine herinneringen: die blijven veilig in mijn kast liggen!!