RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Is de vierdaagse werkweek in elke sector een optie? En verlies ik maaltijdcheques? Uw meest gestelde vragen over de arbeidsdeal beantwoord

Kan mijn baas een vierdagenweek zomaar weigeren? Geldt die flexibiliteit ook voor ambtenaren? Wat met uw maaltijdcheques als u plots een dag minder werkt? Wij bundelden uw meest voorkomende vragen over de arbeidsdeal en proberen die zo goed mogelijk te beantwoorden.

55 reacties

  • Denise Topalov

    2 jaar geleden
    Ok er staat duidelijk dat de werkgever akkoord moet zijn...dus krijg ik op het werk een neen , daar ben ik nu al zeker van .
  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Pas maar op met dit te aanvaarden. Straks schaffen er tijdskredieten af waar je wel een tegenmoetkoming krijgt. Deze regering zijn haaien ze geven je niks pakken enkel af. En ze zijn meer aant lobbyen voor de multinationals zoals de OVLD gekend is.
  • Charon Scamps

    2 jaar geleden
    Als vrachtwagenchauffeur werk je voltijds meestal 12 a 13 uren, 14 en 15 uren komen ook veel voor dus nee, het gaat alvast niet lukken in onze sector!
  • George Verbeek

    2 jaar geleden
    De vierdaagse werkweek is een zeer goed evolutie. Ik teken zeker in, Al de negatieve commentaar op dit akkoord snap ik niet eerlijk gezegd. Ik zie enkel positieve punten.
  • Sebastiaan Vega

    2 jaar geleden
    Niet werken is nog altijd best !