AFP
Volledig scherm
© AFP

Derde prik voor mensen die vaccin Johnson & Johnson kregen

De ministers van Volksgezondheid van ons land hebben het licht op groen gezet om een derde prik te geven aan iedereen die het Johnson & Johnson-vaccin toegediend kreeg. Dat is bevestigd aan ‘VTM Nieuws’ en HLN. Reden is niet dat twee prikken niet zouden volstaan, maar wel dat in het buitenland soms drie prikken gevraagd worden.

54 reacties

  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat hier in de pers niet meer aandacht aan besteed wordt. Totale willekeur zonder wetenschappelijke basis en daaraan gekoppeld een inbreuk op de rechten van de mens. Dat kan toch wel tellen hier in de EU. Na de niet gevaccineerden uit te sluiten wat er al ver over vermits vaccineren niet verplicht is, gaat men nu beginnen met een groep volledig gevaccineerden uit te sluiten. Want in Science stond er een artikel. Wie zijn de volgende de Astra Zeneca's?
  • Gertie Daerden

    2 jaar geleden
    Farma zelf staat blijkbaar niet garant voor zijn produkt, dat zegt genoeg. Wie koopt er een auto zonder enige vorm van garantie, zonder te weten hoe lang hij rijdt, en hoeveel verborgen gebreken er zijn? Maar nu gaat het om een mensenlichaam, en dan is alles goed. En waar staan de verzekeringen? Even navragen, levensverzekeringen draaien meestal niet op voor vaccinatieschade, en zeker niet voor vrijwillige experimenten.
  • alfred cool

    2 jaar geleden
    Ik zeg maar een ding , wat is voornamer uw gezondheid of uw reis? Vele mensen denken dat ze hun vrijheid terugwinnen door een derde prik maar wat bijwerkingen of gezondheids risico's op latere termijn door het vaccine teweeg brengen daar denkt men niet aan en men spuit maar verder .Maar wat is de invloed op het imuunstelsel ? ik doe niet mee aan een vaccinatiekermis wel is een sterk imuunstelsel heel voornaam en daar kan je als burger wel wat aan doen !
  • Ellen Debord

    2 jaar geleden
    Als Belg had je de wel keuze om je niet te laten vaccineren. Maar iedereen stond te vechten in de rij. Nu mag je een blad ondertekenen met de risico’s. En al die wappies maar uitlachen. Je moet eens weten wie er nu lacht.
  • John Ulmer

    2 jaar geleden
    En er zijn mensen die dat gaan doen he??!!