De Samson & Gert Afscheidsshow in februari 2020  ©  Studio 100

De Samson & Gert Afscheidsshow: laatste voorstellingen gaan in maart van start

Op 18 maart start de laatste reeks voorstellingen van de ‘Samson & Gert Afscheidsshow’ in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Zo kan Gert Verhulst (54) na een onderbreking van twee jaar eindelijk afscheid nemen van zijn oude partner in crime Samson.

Jolien Pollet

In 2020 werd de populaire Afscheidsshow van Samson & Gert onderbroken door de opkomst van het coronavirus, maar na twee jaar kan de show eindelijk hervat worden. Na deze reeks voorstellingen valt definitief het doek over Samson & Gert.

“Na een gedwongen pauze van twee jaar ben ik heel blij dat we eindelijk de voorstellingen van deze mooie afscheidsshow kunnen hervatten”, zegt Gert Verhulst. “Ik heb er in elk geval bijzonder veel zin in om nog een laatste keer alles te geven.”

Meer dan 140.000 bezoekers

Ondertussen kent de Afscheidsshow van Samson & Gert al meer dan 140.000 bezoekers. Fans die nog niet zijn afgezakt naar het Studio 100 Pop-Up Theater, kunnen vanaf 18 maart nog een laatste keer meezingen met klassiekers.

Na deze laatste reeks voorstellingen zullen Samson & Gert 90 Afscheidsshows gespeeld hebben. Dit wilt zeggen dat het bekende duo bijna 10.000 voorstellingen heeft gedaan. Na 32 jaar wordt het dus hoog tijd om de fakkel door te geven aan zijn dochter Marie Verhulst.

Koop hier je tickets voor de Samson & Gert Afscheidsshow.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER