Marc Meert uit Ternat voerde dinsdag actie aan het ING-filiaal aan het Gemeenteplein van Asse.
Volledig scherm
Marc Meert uit Ternat voerde dinsdag actie aan het ING-filiaal aan het Gemeenteplein van Asse. © Tom Vierendeels

Marc Meert (58) haalt slag thuis na protest aan ING-kantoor: “Rekening al sinds oktober geblokkeerd, maar nu werd probleem plots in acht uur opgelost”

Asse/TernatEr is dan toch een oplossing uit de bus gekomen voor Marc Meert (58) uit Ternat. U weet wel, de zelfstandige die dinsdagvoormiddag met zijn bestelwagen de toegang tot het ING-filiaal in Asse blokkeerde. Dat deed Marc omdat hij al sinds oktober geen toegang tot zijn rekening meer heeft bij de bank. Door de protestactie zette een team van ING plots alles in het werk om het probleem op te lossen. Met succes zo blijkt. “Want na acht uur kon ik opnieuw overschrijvingen doen”, aldus Meert.

22 reacties

  • Dennis Dockx

    2 jaar geleden
    Bij Belfius is het niet veel beter hoor! Een rekening overdragen van een VME (Vereniding van mede-eigenaars) van de ene syndicus naar de andere heeft ook vier maanden geduurd en eens dat in orde was, stond de gekoppelde spaarrekening nog op de oude syndicus zijn naam en komen de bankafschriften ook nog steeds op het foute adres aan. Tegenwoordig bestaat beroepsfierheid niet meer, maar is het meer van "een ander zal het wel doen".
  • Hemmeryckx Johan

    2 jaar geleden
    Tis een schande dat ge eerst een actie moet ondernemen vooraleer ze u probleem oplossen,in ieder geval voor mij nooit ING .
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Er zou méér controle moeten komen van de overheid op de banken en een ombudsman voor eventuele problemen wegens slechte werking van hun administratie
  • Frederik Van der Heyden

    2 jaar geleden
    Zelf klant bij ing heeft drie maanden geduurd om zichtrekening in orde te krijgen voor mijn zoon. Verder vind ik in mijn buurt geen enkel kantoor meer met loket. Resultaat een chèque van 24euro te laten uitbetalen kan enkel via afspraak en dan ook nog 6euro kosten op.
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    Goed gedaan ! Je kan zoveel geld storten als je wil maar o wee als ge een groot bedrag nodig hebt ze vragen het ei uit uw gat waarvoor je het nodig hebt!!