EMBARGO tot 17 februari 2022 04:00 CET - De Mol (SEIZOEN 10)
Volledig scherm
EMBARGO tot 17 februari 2022 04:00 CET - De Mol (SEIZOEN 10) © Play4

‘De Mol’ viert jubileum en Gert & James gaan écht live: dit ziet u binnenkort op de Play-zenders

TVEen jubileumreeks van 'De mol', een derde reeks van 'De container cup', 'De Cooke & Verhulst Show' (dat naar de Antwerpse Zuiderkroon verhuist en écht live zal gaan), een vierde seizoen van 'Blind Gekocht' (dit keer met Jani Kazaltzis als presentator), een negende reeks van 'Topdokters' en 'Het parket West-Vlaanderen', samen met nieuwkomers 'Fear Factor' (met de verrassende gastheer Alex Agnew), het nieuwe dansprogramma 'Come Dance With Me' (met hosts Gers Pardoel en Julie Vermeire) en 'Viva la Feta', het nieuwe praatprogramma van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. Dat is de mix van vooral vertrouwde zekerheden met enkele 'scherpe' nieuwigheden die de Play-kijker de volgende maanden mag verwachten. 

3 reacties

  • HUGO DRUPPEL

    2 jaar geleden
    Allemaal programma's waar we op zitten te wachten. Thank God dat er nog zekerheden als Netflix zijn
  • Bruno Weymeis

    2 jaar geleden
    Gelukkig zijn er Netflix en Youtube waar je 24u terecht kan!
  • Frank Van den Bulck

    2 jaar geleden
    Het is al jaaren op 'n laag pitje. Wie zit er nu te wachten op Jani, de Verhulstjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Brol van de bovenste plank, er zal aardig wat gezapt worden...
  1. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”