Emotionele beelden: Jonas Van Geel herenigt patiënt na maanden met haar hondje in ‘Een echte job’

TVMia verblijft al vier maanden op de geriatrische afdeling waar Jonas Van Geel stage loopt. Dat wil zeggen dat ze al even lang haar hondje Laika moet missen. Maar Jonas zou Jonas niet zijn als hij voor zijn laatste dag geen fantastische verrassing voor Mia in petto had.

4 reacties

  • Agnes Volginsky

    2 jaar geleden
    Dat de muziek van Joris ( Meteoor ) mensen zo'n deugd kan doen verwondert me niet , dat is toch fantastisch! Bovendien vind ik hem een zeer joviale , zorgzame man die indien muziek niet meer lukt , zeker als verpleegkundige aan de bak mag !! PROFICIAT , TOP , 🤕🤕👍👍👍
  • monique liesenborghs

    2 jaar geleden
    BV's met het hart op de juiste plaats. Bravo jullie hebben dat zeer goed gedaan, ieder op zijn manier. Heel leuk programma, proficiat.
  • Eric Van Gestel

    2 jaar geleden
    Graag ook een woordje over rustoordbewoners die hun huisdier helemaal niet meer mogen zien , vanwege belachelijke " hygienische reden " ! :( Dieren zijn véél properder dan de onderkant van vele bezoekers hun schoenen ...
  • ronny engels

    2 jaar geleden
    wij wisten direct dat hij dat zou regelen en het was zo mooi om zien. Jonas is een topkerel die veel te weinig nog op ons scherm komt want al wat hij doet is mooie televisie. voor de rest vond ik dit een mooie reeks.