Evy Gruyaert
Volledig scherm
PREMIUM
Evy Gruyaert © SBS

Evy Gruyaert omarmt het leven, ondanks haar gezondheidsproblemen: “Ik heb lang gezwegen, uit schaamte”

ShowbizzDe stralende lach van Evy Gruyaert (42) doet het niet vermoeden, maar de presentatrice heeft op gezondheidsvlak al een heel zwaar pad bewandeld. Ze overwon een angststoornis, probeert te leven met migraine en kreeg onlangs ook nog eens de diagnose van autismespectrumstoornis. De presentatrice in een openhartig gesprek over haar gezondheid, het moederschap, haar televisiecarrière en de angsten waarmee ze kampt. “Op een gegeven moment had ik schrik om naar mijn voicemail te luisteren. Of de brievenbus te openen.”

9 reacties

  • Marc Sierens

    2 jaar geleden
    Die ligt gewoon met zichzelf in de knoop minder tv werk en optredens haar boeken die niet verkopen zoals verwacht en dan krijgen ons bv’s vanalles waar een werkmens geen last van geeft ze vinden nieuwe ziekten uit bvb
  • peeters Johan

    2 jaar geleden
    Weet er alles van!heb op mijn 42ste te horen gekregen dat in het autismespectrumstoornis heb,je kan plots heel veel een plaats geven hoe je leven verlopen is en nog steeds verlept maar,is zeer confronterend om dit op latere leeftijd te horen,je leven krijgt een forse wending en,veel mensen laten beginnen je te negeren of blijven van je profiteren!!!
  • Werner Wynakker

    2 jaar geleden
    Evi is een ontzettend lieve vrouw en zalig om met haar samen te werken.
  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Lieve Evy. Dat verdien jij echt niet. Depressies en angststoornissen en inderdaad heel erg en haast niet leefbaar. ¨Probeer ondanks alles het positieve te zien. Dat zal u er zeker bovenop helpen.
  • Charles Leunens

    2 jaar geleden
    Carpe Diem. Mijn echtgenote en ik, zijn hoog risico gevallen in deze zware tijden, die spijtig genoeg door sommigen geminimaliseerd of ontkend worden. 1 hart onder de riem voor mensen die in hetzelfde geval verkeren, of andere zware ziekten, wetende dat ze niet alleen zijn, en van hoopvoller 1 verder leven kunnen genieten.