Premier Alexander De Croo (Open Vld).
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo (Open Vld). © Photonews

Carl Devos: “De arbeidsdeal toont de limieten van deze wijdbeense regering”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

37 reacties

  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Tine Vanderstraeten is een politica die haar dossiers inzake kernenergie volledig in de vingers heeft . Dat de kerncentrales gaan verdwijnen staat buiten kijf wat VOKA voorzitter Maertens ook moge beweren . Datzelfde Voka is één van de oorzaken van de huidige malaise door alsmaar leugenachtige informatie te verspreiden .
  • mathieu truyen

    2 jaar geleden
    Geeft nogmaals aan dat dit België met 2 verschillende landsgedeelte niet werkt en met potje van 6 regeringen plus federaal regering een totale vergissing is en niet kan werken . Vlaanderen moet gaan vooronafhankelijkheid of tenminste confederalisme model .
  • Bie Van Eyghen

    2 jaar geleden
    Dat ze nu eindelijk zichzelf de helft zouden uitbetalen en slim samenwerken om zo er toch nog iets deftig van te maken ivb met de kosten die de pan uit swingen he! Maar ja dan moeten ze moeite doen.
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Het maakt niet uit wie aan de macht komt, wanneer of welk programma. Als er één ding is waar alle partijen sterk in zijn dan is het elkaar tegenwerken. Als het meer dan een jaar duurt voor een regering is gevormd en eens die regering dan gevormd is al denken aan de volgende verkiezing gaat het niet helpen. Ze hebben schrik van hun kiezers dus dossiers dat belangrijk zijn worden niet uitgevoerd want er gaan altijd mensen tegen zijn, eender welke uitkomst, ze willen enkel terug verkozen worden.
  • Steven Van Camp

    2 jaar geleden
    Het mag wel duidelijk zijn dat de burger niets moet verwachten v/d Vivaldi-regering. Als er al geloof was in hun beleid, verdwijnt dit als sneeuw voor de zon. Zoals Prof. Devos aantoont : de onderstroom van ongenoegen wordt groot.