Advocaat Mounir Souidi is misnoegd over de gang van zaken bij de fraudezaak rond Vlaams ­Parlementslid Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Advocaat Mounir Souidi is misnoegd over de gang van zaken bij de fraudezaak rond Vlaams ­Parlementslid Sihame El Kaouakibi. © Photo News/Belga

Sihame El Kaouakibi al twee keer verhoord in fraudezaak, advocaat Mounir ­Souidi misnoegd

Er zit schot in de fraudezaak tegen Vlaams ­Parlementslid Sihame El Kaouakibi. Dat schrijft Gazet van Antwerpen zaterdag. Een jaar na de start van het strafonderzoek werd het lijvige verslag van de bedrijfs­revisor aan het dossier toegevoegd. Haar ­advocaat Mounir ­Souidi is misnoegd omdat hij geen inzage heeft in het dossier. “Als we niet weten waar we precies van verdacht worden, kunnen we ons niet deftig verdedigen”, klinkt het.

115 reacties

  • Andy Gijsels

    2 jaar geleden
    Duurt al veel te lang, een doorsnee burger zou al lang vastzitten. Gewoon uit haar functie zetten, al de poen die ze in haar design gilet heeft gestoken terugvorderen. En een levenslang beroepsverbod in de politiek opleggen.
  • Marc Baeyens

    2 jaar geleden
    Zij is een beeld van de corruptie bij onze trado-politici.
  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Hoelang nog tot de kaart "overschrijding der redelijke termijn" zal getrokken worden ? Intussen blijft ze tch wel haar "pree" trekken van het Vlaams Parlement op onze kosten van Belastingbetalende Burgers !
  • Viviane Wauters

    2 jaar geleden
    liegen en nog eens liegen complete waanzin dat ons veel geld kost
  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    haar advocaat - is niet bewezen dat ze 1 euro cent heeft achter over heeft geslagen ahneen. toen er beslag werd gelegd op bepaalde zakens heeft ze dingen vervreemd en dat zegt genoegt dat ze niet zuiver op de graad is en dit is wel degelijk bewezen. en zal dit alleen niet zijn, op dingen ontvreemden als er beslag is op gelegd kan u al een gevangenis straf oplopen.