Lien Van de Kelder met haar echtgenoot filmproducer Hans Herbots.
Volledig scherm
PREMIUM
Lien Van de Kelder met haar echtgenoot filmproducer Hans Herbots. © Thomas De Cian Photography voor Photo News

Hans Herbots en Lien Van de Kelder verhuizen met hun gezin naar Thailand. “We praten hier meer met elkaar”

Toen regisseur Hans Herbots instemde om een prestigieuze Amerikaans-Britse reeks te regisseren in Thailand, was dat op één voorwaarde: dat zijn gezin meekon. En dus pakten ook Lien Van de Kelder en de kinderen onlangs hun koffers. “Wij kunnen elkaar echt geen half jaar missen”, klinkt het in koor, daar in hun tropisch decor. Ze leggen uit hoe ze de verhuis praktisch aanpakken en wat de impact ervan is op hun relatie. “Wellicht komt de echte relatietest hierna pas.”

  1. EXCLUSIEF. Sandra Bekkari (49) en dochter Anna (18):  “Mensen veronderstellen dat wij leven op een appel en blad sla”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Sandra Bekkari (49) en dochter Anna (18): “Mensen veronder­stel­len dat wij leven op een appel en blad sla”

    “Tja, als ‘dochter van’ is het makkelijk. Ze wordt zeker ook een BV?” Sandra Bekkari (49) vindt het pijnlijk, hoe haar volgers op posts over haar dochter (18) Anna reageren. “Ik kies hiervoor, zij niet.” Dochter en moeder onthullen hoe Sandra’s BV-schap hun leven kleurde. Anna heeft het heus niet zo makkelijk. En mama Sandra doet haar stinkende best. “Ik laat Anna beetje bij beetje los.”
  2. Is een workation echt de moeite? Roxanne, Axel en Evelyn testten het uit. "Na die week voelde ik me als herboren, terwijl ik even veel gewerkt had als thuis”
    PREMIUM

    Is een workation echt de moeite? Roxanne, Axel en Evelyn testten het uit. "Na die week voelde ik me als herboren, terwijl ik even veel gewerkt had als thuis”

    Met een mogelijke tweede lockdown in het vooruitzicht, wordt de idee van een workation voor velen steeds aantrekkelijker. De combinatie van werk en vakantie lijkt de perfecte manier om even te ontsnappen aan de eenheidsworst van het thuiswerken. Onder dat motto trok onze redactrice Roxanne Wellens een paar dagen naar de Ardennen. En ze is niet de enige die het doet. Het aanbod aan ideale werkvakantie locaties en zelfs georganiseerde workations wordt steeds groter. Ook Axel en Evelyne zijn fan: “De kwaliteit van de dingen die ik daar naast mijn werk kon doen was veel hoger dan thuis.”