Mboyo.
Volledig scherm
Mboyo. © BELGA

AA Gent zet samenwerking met Mboyo per direct stop

AA GentKAA Gent heeft de samenwerking met Ilombe Mboyo per direct stopgezet. Een reden geven de Buffalo’s niet in hun statement, maar Mboyo kwam de afgelopen weken in opspraak. De aanvaller werd in de nacht van 15 op 16 januari in Elsene gearresteerd voor geweldpleging tegenover een vrouw. Bovendien diende ex-Standard-voorzitter Roland Duchâtelet enkele dagen geleden een klacht in tegen onder meer Mboyo voor mogelijke vervalsing van de titelstrijd in 2013-2014.

19 reacties

  • Heinz Rumes

    2 jaar geleden
    Als alle rotte appels uit AAGent zijn gehaald schiet er niet veel meer over, maar hetzelfde geldt voor meerdere voetbalploegen, dus opruimen maar.
  • Marc Decoutere

    2 jaar geleden
    Een sponsor kan dit gerust vragen het is echter de club die beslist. Vragen staat vrij.
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    Toch amper te begrijpen dat Gent deze man nog weghaalde bij STVV. Of dachten ze, 8 jaar na zijn eerste passage, bij de club dat zijn nakend "pensioen" hem volwassen had gemaakt ..? Niet dus .. Zijn naam kwam de laatste jaren amper nog aan bod op de voetbalpagina's; des te meer op de frontpagina's van diverse kranten en sites. We zullen hem niet missen !
  • Piet Bultynck

    2 jaar geleden
    Ik had me deze bedenking X-aantal jaren terug al gemaakt. Dit hoort niet op een veld, maar in de fitness van de gevangenis…
  • Peter Knaap

    2 jaar geleden
    tegenwoordig zijn het de sponsers die beslissingen nemen in het voetbal. Is al ver gekomen.