Modellenscout Jean-Luc Brunel, een goede vriend van Jeffrey Epstein.
Volledig scherm
Modellenscout Jean-Luc Brunel, een goede vriend van Jeffrey Epstein. © MDP-Robert Espalieu/Starface

Oud-medewerker Epstein dood aangetroffen in cel

UPDATEDe Fransman Jean-Luc Brunel, een voormalige medewerker van de overleden Amerikaanse miljonair en veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein, is dood aangetroffen in zijn gevangeniscel in Parijs. Dat meldt Le Parisien. De 70-plusser werd volgens de krant zaterdagochtend vroeg gevonden.

41 reacties

  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Lap weeral een zelfmoord de gevangenissen zijn nog gevaarlijker als er vips in betrokken zijn anno 2022
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    De mannen wisten niet wat ze deden (een man denkt niet aan misbruik) en de meisjes blijkbaar ook niet. Misbruik is uit den boze en moet bestraft worden, maar dat 16-jarige meisjes zomaar vrij en vrank de wereld mogen ingaan en hopen op het beste, is niet slim. Wat meer vrouwelijke intuïtie zou niet misstaan. Aanvoelen waar er eventueel gevaar schuilt en uw gedrag aanpassen (niet zomaar overal meegaan met een man vanwege zijn macht), is niet vrijheidsbelemmerend, maar gewoon gezond verstand.
  • Guy Van Brussel

    2 jaar geleden
    Grootste doofpotoperatie ooit ! Vraag het maar aan Bill Gates, Bill Clinton, prins Andrew,...
  • Marianne Van den Lemmer

    2 jaar geleden
    En toevallig waren er geen camera's?? Waar hebben we dat meer gehoord? Oja, toen een andere medewerker van Epstein 'zelfmoord' pleegde.
  • lars vandenberge

    2 jaar geleden
    Begint op een doofpotoperatie te lijken. Te machtige figuren konden welligt in discrediet worden gebracht. Prins Andrew is volgens mij maar een klein visje in vergelijking.